Bedankt voor het downloaden van ons gratis e-book! 

Binnen enkele minuten ontvang je dit op jouw e-mailadres. 

Geen mail ontvangen? Check je spamfolder

Maar voordat je gaat, willen we je wijzen op ons programma 'Basisprincipes van rekenen'.

Ontdek de diepgaande theorie en effectieve tools om jouw kleuter te ondersteunen bij het ontwikkelen van rekenvaardigheden. Word onderdeel van een gemeenschap van betrokken ouders en zie hoe jouw kleuter groeit in rekenvaardigheden. Mis deze kans niet!
BEKIJK WAT JE GAAT LEREN
ouders spelen cruciale rol ontwikkeling rekenvoorwaarden  bij een kind

Getalbegrip

In de eerste module, "Getalbegrip," duiken we dieper in de wereld van getallen en hun betekenissen. Leer hoe jouw kleuter getallen herkent, vergelijkt en ermee speelt. Ontdek waarom getalbegrip zo essentieel is voor de latere rekenvaardigheden van jouw kleuter.

Na het volgen van deze module begrijp jij beter hoe jouw kleuter getallen gebruikt en ontwikkel je het vermogen om jouw kind effectief te begeleiden bij het begrijpen van getallen.

Goed leren tellen op jonge leeftijd door stimuleren ouders

Goed leren tellen

In de tweede module, "Goed leren tellen," ontdek je hoe jouw kleuter de basis legt voor het tellen en het begrijpen van hoeveelheden. Leer de beste strategieën om jouw kind te helpen bij het ontwikkelen van een stevige telbasis en zie hoe tellen een leuk en interactief avontuur kan zijn.

Na het volgen van deze module ben jij in staat om jouw kleuter te ondersteunen bij het ontwikkelen van tellen als een belangrijke vaardigheid, wat een solide basis vormt voor latere rekenkundige concepten.

impressie

Rekenvoorwaarden

 In de derde module, "Rekenvoorwaarden," ontdek je welke essentiële rekenvoorwaarden jouw kleuter nodig heeft voor een succesvolle rekenontwikkeling. Leer hoe jouw kleuter patronen herkent, ruimtelijke begrippen begrijpt en vertrouwd raakt met eenvoudige meetconcepten.

Na het volgen van deze module heb jij inzicht in de rekenvoorwaarden en kun jij jouw kleuter helpen om deze vaardigheden te ontwikkelen, wat de basis legt voor verdere rekenvaardigheden.

Dit zeggen de experts

''Rekenen is meer dan alleen sommen maken. Het gaat ook om het ontwikkelen van logisch denken en probleem oplossend vermogen'' .
Leerplanontwikkelaar/ Rekenspecialist Anneke Noteboom
“In onderzoek van onszelf maar ook wereldwijd hebben wij gezien dat rekenproblemen op latere leeftijd voor en groot deel voorspeld kunnen worden door de voorbereidende rekenvaardigheid in groep 1/2. Met preventie kunnen we meer bereiken dan met remediëring op latere leeftijd.”!
Prof. DR. J.E.H van Luit.
"Door kinderen te leren om zelf verbanden te ontdekken, kunnen ze beter begrijpen hoe rekenen werkt."
Onderwijsadviseur/Auteur / Spreker -Marcel Schmeier

Wat maakt Basisprincipes van rekenen uniek?

 Wat Basisprincipes van rekenen echt uniek maakt, is de focus op ouders als partners in de rekenontwikkeling van kleuters. Als ervaren rekenspecialist begrijp ik dat veel kinderen rekenproblemen ervaren die al in de kleuterklas beginnen. Daarom hebben we dit programma speciaal ontwikkeld om jou als ouder te voorzien van waardevolle kennis en inzichten.


Met Basisprincipes van rekenen leer jij waar jouw kleuter op dit moment staat in de rekenontwikkeling en welke stappen je kunt nemen om jouw kind te ondersteunen. Door op een correcte manier de interactie aan te gaan met jouw kleuter, leg jij een stevige basis voor hun rekentaal en versterk je de ouder-kind relatie.

€ 34.95-
€ 19,95

Schaf Basisprincipes van rekenen aan en geef jouw kleuter een sterke rekenstart!

Kies vandaag nog voor het Programma "Basisprincipes van rekenen" en geef jouw kleuter een voorsprong op het gebied van rekenvaardigheden. We bieden Basisprincipes van rekenen nu los aan voor een lagere prijs, zodat je toegang krijgt tot waardevolle kennis en inzichten die je kunt toepassen in de ontwikkeling van jouw kleuter.


Met Basisprincipes van rekenen kun jij leren waar jouw kleuter op zijn/haar niveau al rekenen voor gebruikt en zo nodig bijsturen. Dit zal ervoor zorgen dat jouw kind de juiste rekentaal aanleert. Bovendien vermindert betrokkenheid van ouders vaak de behoefte aan extra ondersteuning in de toekomst.

Klaar voor de start?