Ontdek de kracht van spelenderwijs rekenen met ons programma "Rekenen met kleuters"

 Profiteer nu van onze exclusieve aanbieding voor ouders van kleuters in de regio Capelle/Krimpen/Nieuwerkerk aan den IJssel en Rotterdam!

Direct toegang 


Ontdek de kracht van spelenderwijs rekenen met ons programma "Rekenen met kleuters"

 Profiteer nu van onze exclusieve aanbieding voor ouders van kleuters in de regio Capelle/Krimpen/Nieuwerkerk aan den IJssel en Rotterdam!

Direct toegang 


500+

Ouders en kinderen geholpen

40+

Scholen bijgestaan

20+

Jaren ervaring

Ons programma "Rekenen met Kleuters" is uniek in zijn soort. Het is geschikt voor alle ouders, zelfs als een kleuter zich gemiddeld ontwikkelt. Het programma helpt bij het opbouwen van een sterke rekenbasis voor groep 3. Het belang van goede voorbereidende rekenvaardigheden bij kleuters wordt vaak onderschat. Door vroeg te beginnen met gerichte oefeningen, kunnen achterstanden en problemen op latere leeftijd worden voorkomen.

BEKIJK WAT JE GAAT LEREN

Spelenderwijs leren voor meer zelfvertrouwen!

Met ons programma "Rekenen met Kleuters" kunnen kinderen niet alleen rekenproblemen aanpakken, maar ook extra uitdaging krijgen. We bieden verschillende modules aan die zich richten op basisvaardigheden, meten en meetkunde, plaatsbepaling en tijd, voorlezen en spellen. Door op een leuke en uitdagende manier te leren, groeien niet alleen de rekenvaardigheden, maar ook het zelfvertrouwen van je kind.

Voorkom rekenproblemen in latere schooljaren!

Het programma "Rekenen met Kleuters" helpt om rekenproblemen in latere schooljaren te voorkomen. Onderzoek toont aan dat onvoldoende geautomatiseerde leerstof uit groep 3 en 4 vaak de oorzaak is van rekenproblemen bij oudere kinderen. Door de basisvaardigheden van het rekenen bij kleuters goed te ontwikkelen, kunnen frustraties, gedragsproblemen en rekenangst worden voorkomen. Zo voorkom je dat kleine problemen in de kleuterjaren uitgroeien tot grote obstakels in latere schooljaren.

rekenen basisonderwijs

Handelend ervaren voor beter begrip!

 Ons programma "Rekenen met Kleuters" stimuleert kinderen om rekenen handelend te ervaren. We willen kinderen meer laten bewegen en actief betrekken bij hun rekenontwikkeling. Dit gaat verder dan alleen schriften en computers gebruiken. We laten zien hoe alledaagse handelingen en voorwerpen kunnen worden gebruikt om spelenderwijs getalbegrip eigen te maken. Zo leren kinderen op een praktische en betekenisvolle manier rekenen.

Dit zeggen de experts

''Rekenen is meer dan alleen sommen maken. Het gaat ook om het ontwikkelen van logisch denken en probleem oplossend vermogen'' .
Leerplanontwikkelaar/ Rekenspecialist Anneke Noteboom
“In onderzoek van onszelf maar ook wereldwijd hebben wij gezien dat rekenproblemen op latere leeftijd voor en groot deel voorspeld kunnen worden door de voorbereidende rekenvaardigheid in groep 1/2. Met preventie kunnen we meer bereiken dan met remediëring op latere leeftijd.”!
Prof. DR. J.E.H van Luit.
"Door kinderen te leren om zelf verbanden te ontdekken, kunnen ze beter begrijpen hoe rekenen werkt."
Onderwijsadviseur/Auteur / Spreker -Marcel Schmeier

Wat wordt er behandeld in dit programma?

 • Deze introductiemodule biedt ouders de handvatten om op een leuke en interactieve manier hun kinderen kennis te laten maken met rekenen. Het legt de basis voor een positieve rekenervaring en helpt ouders om de interesse van hun kinderen in getallen en rekenconcepten te stimuleren.
 •  In deze module ligt de nadruk op het opbouwen van een solide rekenbasis. We bieden ouders praktische tips en oefeningen om hun kind te ondersteunen bij het ontwikkelen van essentiële rekenvaardigheden en een goed getalbegrip. Door middel van spelletjes en oefeningen die thuis kunnen worden gedaan, krijgen ouders de tools om hun kind direct te helpen bij het verbeteren van hun rekenvaardigheden.
 • In deze module staat meten en meetkunde centraal. We laten ouders zien hoe ze hun kind kunnen begeleiden bij het begrijpen van maten, lengtes, gewichten en andere aspecten van meten en meetkunde. We delen speelse oefeningen die thuis kunnen worden gedaan om de vaardigheden van het kind op dit gebied te verbeteren. Na het volgen van deze module ben je je bewust van de vele spontane leermomenten in het dagelijks leven waarin je samen kunt werken aan meten en meetkunde.
 •  In deze module behandelen we de kleuterdoelen, waaronder vormen, plaatsbepaling, tijd en geld. We leren je hoe je je kind de juiste terminologie kunt aanleren om een beter begrip van de wereld van rekenen te ontwikkelen. Door zelf de juiste bewoordingen te gebruiken, leert je kind ook deze taal te gebruiken in het dagelijks leven. Dit legt een solide basis voor het begrijpen van abstractere rekentaal in groep 3.
 • In deze module staat het voorlezen van verhalen centraal. We laten je zien hoe je rekenen kunt integreren in het voorleesproces en hoe dit de rekenvaardigheden van je kleuter kan bevorderen. We bieden tips en suggesties voor boeken en verhalen die geschikt zijn om de rekenvaardigheden van je kind te stimuleren. Na het voltooien van deze module ben je in staat om op een interactieve manier voor te lezen aan je kind, waarbij jouw kind kan genieten van het voorlezen en tegelijkertijd onbewust kan leren.
 • In deze module staat spelenderwijs leren centraal. We bieden een scala aan spelletjes en activiteiten die je thuis kunt spelen om de rekenvaardigheden van je kind te verbeteren. We delen diverse spelletjes die geschikt zijn voor kinderen in groep 2-3, waarbij plezier en leren hand in hand gaan. Na het voltooien van deze module heb je voldoende ideeën om thuis spelenderwijs aan de slag te gaan en je kind te ondersteunen bij het ontwikkelen van rekenvaardigheden.
 • In deze laatste module delen we inspiratie en ideeën voor diverse activiteiten die ouders samen met hun kleuter kunnen ondernemen om rekenen te stimuleren. We bieden suggesties voor spelletjes, knutselprojecten en dagelijkse bezigheden waarbij je kind op een leuke en speelse manier met rekenen aan de slag kan gaan. Na het voltooien van deze module beschik je over talloze ideeën en praktische tips om zelf actief de rekenvaardigheden van je kind te blijven stimuleren.
€ 80,-
€ 44,95

Rekenen met kleuters + gratis rekenboekje!

 • Geef je kind de beste basis voor groep 3.
 • Ondervang mogelijke problemen op tijd.
 • Leer hoe je spelenderwijs het rekenen kan ontwikkelen.
 • Leer de juiste rekentaal te gebruiken met je kind.
 • Zorg zelf voor een voorsprong bij je kleuter.

Door het volgen van ons programma ''Rekenen met kleuters'' zorg je er als ouder zelf voor dat je kind de best mogelijke voorbereiding heeft voor wat betreft rekenen in het vervolg van de basisschool.

Laat deze kans niet onbenut en grijp je kans om zelf ''in control'' te zijn bij de ontwikkeling van je kind.


44% korting!


Normaal  €80,-
Nu eenmalig € 44.95,- Incl. BTW!

GRATIS BONUS

''Basisprincipes van rekenen''

Wanneer je het programma ''Rekenen met kleuters'' aanschaft, schaf je het complete rekenprogramma voor kleuters aan. NU OOK het meer theoretische programma Basisprincipes van rekenen.


Basisprincipes van rekenen is ook los verkrijgbaar. 

Klaar voor de start?