Header Foto van Onze Spellen Webshop - Pionnen en Speelplezier

"Ontwikkel de Rekenvaardigheden van kinderen met spellen".

6.99-
€4,99

Getallenboekje

Een betoverende PDF boordevol stimulerende oefeningen en speelse spelletjes, speciaal ontworpen om het getalbegrip van kleuters te ontwikkelen. Dit onmisbare document biedt ouders waardevolle handvatten om op een betrokken en deskundige manier met hun kind aan de slag te gaan. Laat je kind zich verwonderen en plezier beleven, terwijl het spelenderwijs essentiële getalvaardigheden ontwikkelt. Bovendien bevat getallenboekje een overzicht van alle getallen die jouw kind al meester is, waardoor het een gevoel van trots en prestatie zal ervaren. Maak leren leuk en geef je kleuter een voorsprong met dit unieke getallenboekje!

Spellen voor onderbouw leerlingen. 

Drie kleine biggetjes.


Smart Games

€ 24,63
Drie Kleine Biggetjes Smart Game - Interactief en Leerzaam Spel voor Kinderen
Kan jij de biggetjes hun huis helpen bouwen, zodat ze buiten kunnen gaan spelen? Maar kijk uit! Zorg ervoor dat ze veilig in hun huisjes zitten, wanneer de wolf in de buurt is.

 
Trucky 3.Smart Games

€ 29,99
Trucky 3 Smart Game - Leerzaam en Leuk Vrachtwagenspel voor Kinderen

Drie vrolijke vrachtwagens zijn op weg naar hun volgende bestemming. Kan jij hen helpen om alle pakjes in hun laadruimte te krijgen?

Trucky 3 groeit mee met de vaardigheden van je kind. De allerkleinsten gebruiken ze eerst als speelgoedauto's, die ze kunnen vullen, voor oudere kinderen is het een puzzelspel.

Down the rabbit hole. (Reisspel)


Smart Games

€ 11,99
Down the Rabbit Hole Smart Game - Interactief en Verbeeldingsrijk Puzzelspel
Meneer Vos, Meneer Das en de Familie Konijn zijn allemaal op zoek naar een nieuwe woning. Zorg ervoor dat elk dier een hol heeft met een eigen uitgang.

Camelot Jr.Smart Games

€ 29,99
Camelot Jr. Smart Game - Interactief en Leerzaam Bouwspel voor Kinderen
Camelot Junior is een unieke puzzel waarbij je logica, ruimtelijk inzicht en fijne motoriek combineert om de oplossing te vinden. Bouw een weg zodat de ridder en prinses bij elkaar kunnen komen.
Apple twist.


Smart Games

€ 14,99
Apple Twist Smart Game - Interactief en Stimulerend Puzzelspel voor Kinderen
Zowel de rupsen als het spelbord kunnen van vorm veranderd worden. Drie hongerige rupsen willen van dezelfde appel eten. Kan jij ze de juiste vorm geven zodat ze allemaal op de appel passen?

 Smart farmer.


Smart Games

€ 24,99
Smart Farmer Smart Game voor Kleuters - Leerzaam en Interactief Spel

Duik in het boeiende leven van een boer met de Smart Farmer smartgame. Puzzel je weg naar slimme oplossingen terwijl je de dieren veilig naar hun pen leidt. Speel, leer en geniet van strategische uitdagingen in deze meeslepende en educatieve ervaring.

Coral reef (Reisspel)

Smart Games

€ 18,24
Coral Reef Smart Game - Leerzaam en Boeiend Spel voor Kinderen

Dompel jezelf onder in de kleurrijke schoonheid van het koraalrif met het spel Coral Reef. Verken de diepten van de oceaan terwijl je slimme strategieën gebruikt om een levendig en bloeiend ecosysteem te creëren. Ontdek de magie van de zee en beleef urenlang speelplezier met dit boeiende en visueel verbluffende spel.

Safari park Jr. 


Smart Games

€ 24,99
Safari Park Jr. Smart Game - Leerzaam en Avontuurlijk Spel voor Kinderen

Klaar om een wilde tijd te beleven? 3, 2, 1, smile! Deze safaridieren poseren graag voor jouw camera! Krijg jij de dieren in de perfecte fotopositie? Leer vormen en concepten zoals links, rechts, op, onder en achter kennen. Sorteer vormen en volg het pad.

Noah's Ark. (Reisspel)

Smart Games

€ 11,99
Noah's Ark Smart Game - Leerzaam en Plezierig Educatief Spel
Ga aan boord van een tijdloos avontuur met het spel Noah's Ark. Herbeleef het epische verhaal van redding en overleving terwijl je dieren verzamelt en strategische beslissingen neemt om je ark te bouwen. Een meeslepend spel vol uitdaging en plezier voor het hele gezin.Vlotte geesten.


Werkgeheugen

€ 13,49
Daag jezelf en je vrienden uit met het razendsnelle

Iedere speler probeert zo snel mogelijk het voorwerp van tafel te grijpen dat op deze kaart in de juiste kleur is afgebeeld. Als er op de kaart geen voorwerp in de juiste kleur is afgebeeld, moeten de spelers het voorwerp grijpen dat niet op de kaart is afgebeeld en waarvan de kleur ook niet op de kaart te zien is.


Wie is het?


Werkgeheugen

€ 24,99
Test je deductieve vaardigheden met het geliefde

Ontketen urenlang raden en gokplezier met het klassieke spel "Wie is het?". Daag je vrienden en familie uit om het mysterieuze gezicht te raden door slimme vragen te stellen en strategisch te elimineren. Een interactief en spannend spel dat garant staat voor lachen en intrige.Beverbende.


Werkgeheugen

€ 11,89
Ontdek het plezier van leren en strategie met het Kleintjes Beverbende kaartspel. Ideaal voor kinderen om te spelen en te leren. Bestel nu voor educatieve avonturen en vrolijke speelmomenten!

In Beverbende gaan tactiek en geheugen hand in hand. Je hebt 4 kaarten met strafpunten gedekt voor je liggen, maar je mag er maar twee bekijken. Als je aan de beurt bent, trek je een kaart en doe je daar een actie mee.

Carcassonne.


Werkgeheugen

28,41
Betreed de wereld van middeleeuws bouwen en strategie met het Carcassonne basisspel. Plaats tegels en bouw de mooiste landschappen. Bestel nu voor spannende uitdagingen en plezierige speelmomenten!
Verken Carcassonne en ontwikkel tegelijkertijd je werkgeheugen. Bouw het landschap op met strategische tegels en breid je territorium uit. Dit spel traint speels je werkgeheugen terwijl je tactisch denkt en je speelgebied beheert. Een boeiende manier om je vaardigheden te versterken terwijl je geniet van dit meeslepende bouwspel. .


Memory.


Werkgeheugen

€ 9,33
Bevorder geheugen en observatievaardigheden met het Memory kaartspel. Ideaal voor kinderen om spelenderwijs te leren en te groeien. Bestel nu en geniet van gezellige speeltijd!

Memory, het spel dat niet alleen je geheugen uitdaagt, maar ook je ruimtelijke inzicht ontwikkelt. Draai de kaarten om en vind de bijpassende paren terwijl je patronen en locaties onthoudt. Dit spel versterkt speels je geheugen en ruimtelijke vaardigheden, terwijl je geniet van het uitdagende en leerzame spelproces.Houten kalenderklok. 

Tijd

€ 33,99
Stimuleer leren en nieuwsgierigheid met onze educatieve houten kalender set. Help kinderen seizoenen, dagen, weken, maanden en tijd te begrijpen. Bestel nu voor betrokken en plezierig leren!

(Uit het Rekenen met kleuters programma)

Ontdek en leer met de prachtige houten kalenderklok van Goula. Leer niet alleen klokkijken, maar ook over seizoenen, weer, maanden en meer. Interactief met draaibare wijzers en gekleurde knoppen. Perfect voor kinderen vanaf 3 jaar, batterijvrij en educatief.Houten kalenderklok.

Tijd

€ 19,99
Stimuleer leren en nieuwsgierigheid met onze educatieve houten kalender set. Help kinderen seizoenen, dagen, weken, maanden en tijd te begrijpen. Bestel nu voor betrokken en plezierig leren!

Ontdek tijd en datum met onze grote houten kalenderklok. Met schuifjes voor dag, datum, maand en weer. Leuk en educatief, bevordert oog-hand coördinatie.
Halli Galli.

Getalbeeld

€ 14,99
Test je reflexen en snelheid met het opwindende bordspel Halli Galli. Druk op de bel wanneer de juiste combinatie verschijnt. Bestel nu voor speelplezier vol spanning en competitie!
Stap in de opwindende wereld van Halli Galli, waar vrolijke fruitige karakters en belletjespret samenkomen. Test je reactiesnelheid en concentratie terwijl je getallen en patronen herkent. Een hartverwarmend spel voor jong en oud, waarbij de beltoets elke keer een kans op overwinning biedt.
Twister.

Ruimtelijke oriëntatie

€ 21,99
Breng lachende gezichten en flexibiliteit samen met het hilarische bordspel Twister. Draai en strek om de gekke posities te volgen. Bestel nu en zorg voor een onvergetelijke tijd met vrienden en familie!

Twister, het levendige spel dat ruimtelijke oriëntatie uitdaagt. Plaats handen en voeten op gekleurde stippen volgens de draaiwijzer. Een briljante manier om fysieke bewustwording en ruimtelijk inzicht te ontwikkelen terwijl je jezelf in de meest verrassende posities manoeuvreert. Geschikt voor alle leeftijden en perfect voor speelse leermomenten.

Toren van Pisa.

Ruimtelijke oriëntatie

€ 19,99
Test je balans en bouwvaardigheden met het spannende bordspel Toren van Pisa. Stapel de blokken en behoud het evenwicht om de toren te bouwen. Bestel nu voor uitdagend speelplezier voor jong en oud!

Ontdek ruimtelijke oriëntatie met de Toren van Pisa. Bouw laag voor laag op en balanceer blokken voor balans en positie. Dit spel versterkt speels je ruimtelijke vaardigheden, stimuleert strategisch denken en bouwinzicht terwijl je geniet van het klassieke bouwen van deze beroemde toren.
Jenga.

Ruimtelijke oriëntatie

€ 12,99
Stapel de blokken op en test je behendigheid met het populaire bordspel Jenga. Houd je zenuwen in bedwang terwijl je de toren opbouwt en de blokken verwijdert. Bestel nu voor eindeloos stapelplezier!

Stap in de wereld van ruimtelijke oriëntatie met Jenga. Bouw de toren met precisie op en verwijder blokken zonder instorting. Dit spel versterkt speels je ruimtelijke inzicht, terwijl je strategisch denken en bouwvaardigheden ontwikkelt. Een boeiende manier om je vaardigheden te verbeteren terwijl je geniet van het uitdagende bouwproces.


Zeeslag.


Ruimtelijke oriëntatie

€ 24,69
Betreed de wateren van spanning en strategie met het klassieke bordspel Zeeslag. Plaats je vloot slim en vernietig de vijandelijke schepen. Bestel nu en beleef maritieme uitdagingen!
Domineer de zee met Zeeslag, een strategisch bordspel dat ruimtelijk inzicht ontwikkelt. Plaats je vloot slim en raad de coördinaten van je tegenstander. Spannende amusement en groeiende ruimtelijke vaardigheden in één.
Make 'n' Break.


Ruimtelijke oriëntatie

€ 28,49
Test je bouwvaardigheden en snelheid met het opwindende bordspel Make 'n Break. Bouw en breek structuren in een race tegen de klok. Bestel nu voor spanning en plezier voor het hele gezin!

Stimuleer ruimtelijke oriëntatie met Make 'n' Break. Kinderen bouwen en breken complexe structuren volgens patronen, waardoor hun inzicht in vormen en ruimte groeit. Een boeiend spel dat plezier en ruimtelijk leren combineert.


4 op één rij.


Ruimtelijke oriëntatie

€ 13,99
Daag jezelf uit met het klassieke spel Vier op een Rij. Train je strategische vaardigheden en geniet van eindeloos denkspelplezier. Bestel nu voor speelplezier voor alle leeftijden!

Ontdek ruimtelijke oriëntatie met Vier op een Rij, waar kinderen strategisch denken en patronen herkennen terwijl ze de gekleurde schijven inlijnen. Plaats je schijven slim om vier op een rij te krijgen en oefen ruimtelijk inzicht in dit boeiende spel. Een speelse manier om cognitieve vaardigheden en ruimtelijk bewustzijn te ontwikkelen.

Schaken & Dammen.

Ruimtelijke oriëntatie

€ 25,95
Ontdek de ultieme uitdaging met ons combinatiespel Dammen en Schaken. Geniet van strategie en tactiek in één bordspel. Bestel nu voor dubbel denkspelplezier!

Versterk ruimtelijke oriëntatie met schaken en dammen, waar strategie en planning samenkomen. Denk vooruit, bepaal je zetten en ontwikkel ruimtelijk inzicht terwijl je je tegenstander uitdaagt. Deze klassieke spellen stimuleren logisch denken en ruimtelijke vaardigheden op een meeslepende manier.

Ganzenbord.


Tellen

€10,99
Ganzenbord Leuk en Leerzaam Telbordspel voor Kleuters
Stap in de wereld van Ganzenbord en ontdek speels ruimtelijke oriëntatie terwijl je leert tellen. Beweeg je pion over het bord volgens de dobbelsteenworpen en tel de stappen. Dit spel stimuleert ruimtelijk inzicht en telt tegelijkertijd mee voor het ontwikkelen van je telvaardigheden. Een educatieve en plezierige manier om te leren terwijl je geniet van dit klassieke bordspel.

Mens erger je niet!


Tellen

€ 15,04
Mens Erger Je Niet  Spelenderwijs Telvaardigheden Ontwikkelen voor Kleuters

Beleef Mens Erger Je Niet en leer spelenderwijs tellen. Verplaats je pionnen over het bord en tel de stappen volgens de dobbelsteenworpen. Dit spel stimuleert ruimtelijke oriëntatie en ontwikkelt tegelijkertijd je telvaardigheden. Een educatieve en boeiende manier om te leren terwijl je geniet van dit klassieke gezelschapsspel.Loco

(Ik ben 4 jaar)

Tellen

€ 9,50
Loco Mini Ik Ben 4 Jaar - Leuk en Leerzaam Telbordspel voor Kleuters

Verken Loco 'Ik Ben 4 Jaar' en leer tellen op een speelse manier. Voltooi de opdrachten en gebruik je telvaardigheden om de juiste antwoorden te vinden. Dit spel stimuleert cognitieve ontwikkeling en telvaardigheden op een boeiende en educatieve manier. Een geweldige manier om te leren en te genieten van leuke activiteiten.