boeken waar rekenvaardigheden mee ontwikkeld worden

"Ontwikkel de Rekenvaardigheden van kinderen met boeken".

6.99-
€4,99

Getallenboekje

Een betoverende PDF boordevol stimulerende oefeningen en speelse spelletjes, speciaal ontworpen om het getalbegrip van kleuters te ontwikkelen. Dit onmisbare document biedt ouders waardevolle handvatten om op een betrokken en deskundige manier met hun kind aan de slag te gaan. Laat je kind zich verwonderen en plezier beleven, terwijl het spelenderwijs essentiële getalvaardigheden ontwikkelt. Bovendien bevat getallenboekje een overzicht van alle getallen die jouw kind al meester is, waardoor het een gevoel van trots en prestatie zal ervaren. Maak leren leuk en geef je kleuter een voorsprong met dit unieke getallenboekje!

Boeken voor onderbouw leerlingen. 

Rupsje Nooitgenoeg.Getallen/tellen/getalbegrip

€ 10,99
Laat de verbeelding van je kinderen groeien met het tijdloze verhaal van 'Rupsje Nooitgenoeg'. Een kleurrijk avontuur vol leren en plezier. Bestel nu en deel dit geliefde verhaal met de volgende generatie!

Dit klassieke prentenboek leert kleuters naast tellen ook  over de dagen van de week, verschillende  vormen en kleuren.


 

1, 2, 3 Ik tel de dieren die ik zie.


Getallen/tellen/getalbegrip

€ 13,09
Verrijk het tellen en ontdekken van je kind met het boek '1, 2, 3 Ik Tel de Dieren die ik Zie'. Een educatief en levendig verhaal om samen te genieten en te leren. Bestel nu en stimuleer het tellen op een speelse manier!


Dit kleurrijke en interactieve kinderboek helpt jonge kinderen om te leren tellen en verschillende dieren te herkennen aan de hand van levendige illustraties en eenvoudige teksten.

Tien kleine rubber-eendjes.


Getallen/tellen/getalbegrip

€ 17,50
Ontdek het spannende avontuur van 'Tien Kleine Rubber Eendjes'. Een meeslepend kinderboek vol ontdekkingen en avontuur. Bestel nu en laat je kinderen genieten van deze boeiende reis!

Leerzaam boek dat kinderen introduceert tot getallen en tellen aan de hand van een avontuur met tien schattige rubberen eendjes.


Olifant en de kist vol appels.


Getallen/tellen/getalbegrip

€ 15,99
Stap binnen in de magische wereld van 'Olifant en de Kist Vol Appels'. Een hartverwarmend verhaal dat vriendschap en avontuur viert. Bestel nu en neem je kinderen mee op dit betoverende leesavontuur!
Dit charmante prentenboek vertelt het verhaal van een olifant die probeert een kist vol appels te tillen met de hulp van zijn vrienden, waarbij ze samenwerking, vriendschap en doorzettingsvermogen ontdekken.


Ik wil de maan.Meten en meetkunde

€ 11,99
Laat de fantasie van kinderen bloeien met het boek 'Ik Wil de Maan'. Een hartverwarmend verhaal dat de kracht van dromen en vastberadenheid viert. Bestel nu en laat je kleintjes meeslepen in dit magische avontuur!

In "Ik wil de maan" van Jonathan Emmett droomt een vastberaden mol ervan om de maan te krijgen met behulp van vriendelijke dieren, maar ontdekt uiteindelijk dat echte vriendschap en samenwerking waardevoller zijn dan materiële bezittingen.

Willemijn wil een optocht zijn.


Getallen/tellen/getalbegrip

€ 6,90
Stap binnen in de kleurrijke wereld van Willemijn en ontdek haar avontuurlijke reis naar het zijn van een optocht. Een inspirerend kinderboek dat verbeelding en zelfontdekking viert. Bestel vandaag en laat je kinderen genieten van dit betoverende verhaal!
Dit kleurrijke prentenboek volgt het avontuur van Willemijn, een vastberaden meisje dat haar eigen unieke plekje wil vinden in een kleurrijke optocht.
Papa, pak jij de maan voor mij.


Meten en meetkunde

€ 11,99
Duik in de magische wereld van 'Papa, Pak Jij de Maan voor Mij?' Een hartverwarmend verhaal over liefde, verbeelding en de band tussen ouder en kind. Bestel nu en deel dit bijzondere moment met je kinderen!
In "Papa, pak je de maan voor mij?" van Eric Carle wil een meisje graag met de maan spelen, maar ze is te klein. Papa helpt haar met een lange ladder, maar de maan blijkt te groot. Gelukkig wordt de maan elke nacht een beetje kleiner, waardoor ze uiteindelijk kan spelen.

Een zaadje in de wind.


Tijd

€ 13,99
Laat je meevoeren door het ontroerende verhaal van 'Een Zaadje in de Wind'. Een meeslepend boek vol emotie en groei. Bestel nu en laat je inspireren door dit prachtige literaire werk.

In "Een zaadje in de wind" vertelt Eric Carle het verhaal van tien zonnebloemzaadjes die door de wind worden meegevoerd, waarbij slechts het kleinste zaadje uitgroeit tot een schitterende zonnebloem. Met kleurrijke collage-illustraties en een poëtische tekst is dit prachtige prentenboek geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.Ko de kreeft versiert zijn huis.


Tijd

€ 17,50
Duik in het avontuur van Ko de kreeft en zijn kleurrijke reis om zijn huis te versieren. Een charmant kinderboek vol plezier en verbeelding. Bestel nu en geniet samen met je kind van dit betoverende verhaal
'Het is tijd om te gaan verhuizen,' zegt Ko op een dag in januari tegen zichzelf. Hij woont op de bodem van de zee, in een schelp, maar daar is hij nu uitgegroeid.
Hij moet een nieuw huisje vinden om zich te beschermen tegen vissen die hem willen opeten. En dat lukt. Alleen is zijn nieuwe schelp zo kaal, vindt Ko. Gelukkig komt hij in de loop van het jaar heel wat dieren tegen die zijn huisje willen versieren.

Alle verhalen van kikker en pad. 


Allerlei

€ 27,99
Duik in de wereld van Kikker en Pad met het verzamelde kinderboek

Klassieke verhalenbundel over de avonturen van Kikker en Pad in de verschillende seizoenen.De princes met de lange haren.


Meten/Meetkunde

€ 16,99
Laat je meevoeren door het magische verhaal van

In een klein, arm land woont een prinses met héél lange haren. Ze zou ze graag willen afknippen.
Maar haar vader zegt: Haar is het kostbaarste sieraad van een vrouw. Hoe meer hoe beter!
Het vogeltje dat te ver vloog.


Meten/Meetkunde

€ 38,70
Laat je betoveren door het hartverwarmende verhaal van
Mees krijgt zijn eerste vliegles. Het gaat heel goed; zo goed zelfs, dat hij verder vliegt dan hij van plan was. Hij zoekt een plekje om uit te rusten, maar dat is moeilijker te vinden dan Mees had gedacht...
De fantastische vliegwedstrijd.

Getallen/tellen/getalbegrip

€ 20,99
Laat je meeslepen in het avontuur van
Welkom bij de Vliegwedstrijd voor Vogels! Tien teams gaan van start. Maar tijdens de race komen de deelnemers één voor één in de problemen.
De spin die het te druk had.

Vormen en kleuren

€ 10,99
Ontdek het betoverende verhaal van

Op een mooie morgen wordt een spin door een zacht briesje door de lucht gedragen. Ze landt op een hek bij een boerderij en begint een web te weven. Een web dat je echt vóélt groeien als je met je vingers over de bladzijden gaat!


Vormen.


Vormen en kleuren

€ 14,99
Duik in de creatieve verbeeldingswereld van

Je ziet een grote ronde zon, een vlieger die vrolijk door de lucht dartelt en de scherpe tanden van de Reuzenkrokodil! En wie verstopt zich achter het luikje van het raam?