boeken waar rekenvaardigheden mee ontwikkeld worden

Boeken en spellen voor onderbouw leerlingen. 

Boeken.

boeken waar rekenvaardigheden mee ontwikkeld worden

Ontdek onze speciaal geselecteerde boeken voor onderbouw leerlingen, ontworpen om hun groei en ontwikkeling te stimuleren. Deze boeken zijn meer dan alleen verhalen – ze zijn zorgvuldig gekozen om te helpen bij de ontwikkeling van vaardigheden zoals ruimtelijke oriëntatie, tellen, en getalbegrip. Onze aanbevelingen zijn niet alleen geschikt voor leerlingen, maar we gebruiken ook een aantal van deze boeken in onze eigen programma's. Blader door onze collectie en geef kinderen de kans om te leren en te groeien terwijl ze genieten van meeslepende verhalen.

 

Spellen.

Header Foto van Onze Spellen Webshop - Pionnen en SpeelplezierDompel jezelf onder in onze betoverende spellenwereld! Van strategische uitdagingen tot educatieve ontdekkingen, ons assortiment spellen biedt eindeloos plezier voor alle leeftijden. Versterk vaardigheden zoals ruimtelijke oriëntatie, tellen, en strategisch denken terwijl je geniet van boeiende spelervaringen. Kies jouw volgende avontuur en duik in de opwinding van spelletjes die zowel plezierig als leerzaam zijn!

6.99-
€4,99

Getallenboekje

Een betoverende PDF boordevol stimulerende oefeningen en speelse spelletjes, speciaal ontworpen om het getalbegrip van kleuters te ontwikkelen. Dit onmisbare document biedt ouders waardevolle handvatten om op een betrokken en deskundige manier met hun kind aan de slag te gaan. Laat je kind zich verwonderen en plezier beleven, terwijl het spelenderwijs essentiële getalvaardigheden ontwikkelt. Bovendien bevat getallenboekje een overzicht van alle getallen die jouw kind al meester is, waardoor het een gevoel van trots en prestatie zal ervaren. Maak leren leuk en geef je kleuter een voorsprong met dit unieke getallenboekje!